Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه رفاه و آسیب‌های اجتماعی خبرگزاری فارس، در گفت و گوی زنده اینستاگرامی مشترک «داریوش ابوحمزه» معاون رفاه اجتماعی و «سید مرتضی موتورچی» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ابهامات یارانه ای پاسخ داده شد. 

در این گفت و گو عنوان شد: مردمی سازی و عدالت در پرداخت یارانه سیاست دولت پس از نظرخواهی از نخبگان و کارشناسان حوزه اقتصاد کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم می تواند به پویایی اقتصاد کشور کمک کرده و دغدغه های معیشتی مردم را کمرنگ کند.  
معاون رفاه اجتماعی با بیان اینکه عدالت در پرداخت یارانه ها در مجموع از لحاظ رفاهی به نفع مردم است، گفت: رفع اختلاف طبقاتی و کاهش فقر مطلق از رویکردهای این اقدام است.

ابوحمزه افزود: در حال حاضر در وزارت مردم مرکز تماس 6369 و تلفن گویای 0920006369 برای پاسخگویی در کنار سایت حمایت آماده پاسخ به دغدغه های مردم است.

وی با اشاره به پشتیبانی فنی از سایت برای رفع چالش های فنی، گفت: جاماندگان یارانه هم که به هر دلیلی یارانه دریافت نمی کرده اند به زودی در سامانه ای معرفی شده توسط سازمان هدفمندی یارانه ها می توانند ثبت نام کنند.

وی با اشاره به پشتیبانی فنی از سایت برای رفع چالش های فنی، گفت: جاماندگان یارانه هم که به هر دلیلی یارانه دریافت نمی کرده اند به زودی در سامانه ای معرفی شده توسط سازمان هدفمندی یارانه ها می توانند ثبت نام کنند.

معاون وزیر کار افزود:‌ ثبت نام در سامانه به معنای ثبت اعتراض است و به زودی با جزییات بیشتری تکمیل می شود.

ابوحمزه تاکید کرد:‌ ملاک پرداخت تحت پوشش بودن نهادهای حمایتی نیست و صرفا قرارگیری در دهک دهم منجر به حذف یارانه می شود.

وی گفت: نحوه پرداخت یارانه ها به همین منوال انجام می شود اما احتمال اعمال سیاست تخفیف روی خرید هم ممکن است با همین اعتبار ماهانه انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اعتراض به یارانه جاماندگان یارانه سایت اعتراض یارانه یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: پرداخت یارانه دارو ربطی به ما ندارد.

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی، در اولویت سازمان بیمه سلامت است؛ مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه